You are here:

Over Callens

Uw specialist in thermische toepassingen voor industriële processen

Groot bedrijf, familiale waarden

Callens is een Belgisch familiebedrijf opgericht in 1966. In ruim een halve eeuw is het uitgegroeid tot een van A tot Z geïntegreerde partner in warmte- en luchttechnieken voor de procesindustrie. Met respect en dankbaarheid voor de eerste generatie, staat vandaag de 2e generatie aan het roer van het warme familiebedrijf.

Het leveren van topkwaliteit, met aandacht voor de juiste timing, gekoppeld aan een daadkrachtig service-apparaat, uniek in de sector, zit in het Callens-DNA. Hierdoor krijgen de klanten altijd wat ze verwachten: snelheid, betrouwbaarheid en zekerheid!

Big enough to cope, small enough to care

Callens zet in op vooruitstrevende hoogtechnologische installaties, met focus op zowel het economische én ecologische belang als op de hoogste zorg voor het menselijk welzijn. De 200 Calliërs, zo heten de medewerkers, zijn gedreven door de ambitie om steeds beter te worden en om te blijven groeien. Hun credo luidt ‘Big enough to cope, small enough to care’. Een motto waarmee ze elke dag geïnspireerd aan de slag gaan en de positie van marktleider in de branche continu bestendigen en versterken.